HTML

Linkblog

Fiatal Európai Föderalista

Mi történik az EU-ban, mit csinál a JEF és a JEF-Hungary!?

Friss topikok

Archívum

JEF Hungary

2007.11.13. 11:44 | Davoman | 1 komment

Kedves Olvasó!
 
Ez a JEF Hungary - azaz a Fiatal Európai Federalisták oldala!

Hogy mi is az a JEF?
 
A JEF egy nemzetközi szervezet, amely majdhogynem minden EU-tagállamban, meg azon túl is  - (pl. Norvégia) - jelen van. Bővebben - lásd a nemzetközi honlapot.

És most már Magyarországon is.

A JEF Magyarország politikai pártoktól és kormányzati szervektől független, önkéntes, non-profit ifjúsági szervezet. A szervezet elsődlegesen az Európai Unió és annak tagjelölt államaiban bejegyzett szervezetekkel és csoportokkal keresi az együttműködést, de nyitott a helyi, nemzeti és európai szintű kapcsolatok iránt is.
 
Az Egyesület célja, hogy – a Fiatal Európai Föderalisták (JEF) mozgalmával, és annak tagszervezeteivel együttműködésben – képviselje és népszerűsítse a demokratikus közéleti kultúra, a civil önszerveződés és a nemzetek határon átívelő együttműködésének elvét, valamint a jogállamiság, az állampolgári öngondoskodás, a szubszidiaritás és a decentralizáció közös európai értékeit.
 
Az egyesület szemináriumokat, vitákat, előadásokat szervez. A szervezet keretet biztosít európai fiatalok számára költséghatékony interkulturális csereprogramokban való részvételre, aktívan együttműködik más helyi, nemzeti, európai és nemzetközi intézményekkel, csoportokkal, illetve szervezetekkel.
JEF

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jef-hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr63227582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása